* Descriere:
Acest Plugin va "echilibra" , intr-un fel cele 2 echipe , prin adaugarea a cate un win uneia dintre ele in anumite cazuri . Il puteti seta cum vreti , prin CVAR-uri (Info mai jos) . Un scan al scorurilor se va face la sfarsitul fiecarei runzi .
* CVAR-uri:
Pot fi setate in joc , logat ca admin , prin comanda amx_cvar nume valoare .
- Cod:
-
terrorist_addwin => Diferenta de puncte pe care trebuie sa le aiba Counterii pentru ca Teroristii sa primeasca win-uri .
terrorist_adjust => Numarul de win-uri pe care le vor primi teroristii daca , cazul de mai sus este indeplinit .
cterrorist_addwin => Acelasi lucru ca terorist_addwin , valabil pentru counteri .
cterrorist_adjust => Numarul de win-uri pe care le vor primi counterii daca , cazul de mai sus este indeplinit .
* Teste:
Testat pe Server de Counter-Strike 1.6 cu AmxMoDX 1.75a .
* Modules:
Pentru ca acest Plugin sa functioneze va trebuie un modul special , unul care trebuie sa-l instalati ; nu este ca "default" in amxmodx .
Pentru Windows , va trebui sa luam
acest fisier . Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx.dll .
Pentru Linux , va trebui sa luam
acest fisier . Il punem in hlds/cstrike/addons/amxmodx/modules . In hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/modules.ini adaugam linia : cshack_amxx_i386.so .
* Instalare:
- Dupa ce am facut tot ce scrie la "Modules" , punem fisierul ATA.amxx (Download mai jos) in hlds/cstrike/addons/amxmodx/plugins , iar in hlds/cstrike/addons/amxmodx/config/plugins.ini adaugam linia : ATA.amxx .
- Dam un restart la tot Server-ul .
* Schimbari de la o versiune la alta:
Versiunea 0.2 - Am fixat multe buguri . Deasemenea am optimizat putin code-ul (Plugin-ul merge mai repede) . L-am testat .
Versiunea 0.1 - Versiunea initiala . Multe buguri ; netestata .
Auto Team Adjuster (ATA)[/code]